Vasmű

2015.12.18. 13:41

Küldöttgyűlés volt a Gyöngyházban

Dunaújváros - Húszéves a vasmű Gyöngyház Önkéntes Nyugdíjpénztára. Új tisztségviselőt is választottak.

Pekarek János

Ünnepi küldöttközgyűlést rendezett a Gyöngyház Önkéntes Nyugdíjpénztár december 17-én, csütörtökön délután. Az elsősorban a Dunaferr dolgozóit tömörítő pénztár küldöttei két fontos témában tanácskoztak.

Először is új tagot választottak a szervezet ellenőrző bizottságába. E tisztségviselő-csere azért merült fel, mert az ISD Dunaferr Zrt. munkáltatói képviselője, dr. Mezőközy András távozott a cégtől, s így a vállalat vezetése új képviselő megválasztását kérte.

A Gyöngyház Önkéntes Nyugdíjpénztár küldöttei munkáltatói képviselőnek és a szervezet ellenőrző bizottság tagjának megválasztották dr. Sevcsik Mónikát, az ISD Dunaferr Zrt. vezérigazgató-helyettesét.

A választás után a második napirendi pontban megemlékeztek a pénztár megalapításának huszadik évfordulójáról és az elmúlt két évtizedről.

Dr. Varga Szabó Lajosné, a pénztár elnöke az összejövetelen elmondta: a szervezet mindvégig tagjai érdekében és hasznára igyekezett tevékenykedni. A pénztár vezetése és alkalmazottai nevében megköszönte a küldöttek, a munkáltatói tagok, az üzleti partnerek, a szakszervezeti vezetők és aktivisták áldozatos munkáját, segítségét. Mint mondta: a legfontosabb a tagság bizalma volt, enélkül nem működhetett volna a pénztár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!