Sportvilág

2011.01.13. 13:42

Műfüves trabant is indul a Budapest-Bamako ralin

A budapesti Hősök teréről indul szombaton a Budapest-Bamako futam. A roncsralik karneváli hangulatát idéző jelmezes rajttal veszi kezdetét a flúgos futam, amelyben fűvel bevetett Trabant, rozsdás kis Polski, Peugeot 504, légpárnás kétéltű és a világ legkisebb embere, Pityu törpe is részt vesz.

MTI

Műfűvel bevont Trabant is indul a Budapest-Bamako ralin

Nem mindennapi külsőt kapott egy újszászi testvérpár Trabantja, miután műfűvel borították be az egykor az NDK-ban gyártott gépkocsi karosszériáját kívül és belül; az autóval terveik szerint elindulnak a hétvégén Budapestről rajtoló, Bamakóig tartó ralin. Két hét alatt "zöldült" ki kezünk nyomán a 22 éves, 20 ezer forintért vásárolt Trabant, amelyet elsősorban reklámcéllal dekoráltunk ki - mondta Mészáros Tibor hétfőn a szolnoki Pelikán hotel parkolójába bemutatott autóról az MTI-nek.

A két fiatalembernek műfűves sportpályák készítésével foglalkozó vállalkozása van, és úgy gondolták, hogy ily módon is hirdetik üzleti tevékenységüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!