Sportvilág

2009.07.29. 02:28

Rohamosan javul Massa állapota

Budapest - Orvosa szerint nem sérült Felipe Massa látása, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett balesetet.

MTI

Három nyelven is képes válaszolni a hozzá intézett kérdésekre, tudja, mi van jobbra vagy balra, a szeme rendben van, és a látásával sincs semmi gond - nyilatkozta hétfőn Dino Altmann, aki reggel arról beszélt, hogy a pilóta akár egy héten belül hazatérhet. A nap folyamán Stefano Domenicali, a maranellóiak csapatfőnöke is meglátogatta a brazil versenyzőt, akinek pótlásával nem kívánt foglalkozni: Amint felépült, visszavárjuk Felipét, az autó az övé. Massa a Magyar Nagydíj szombat délutáni időmérőjén szenvedett balesetet: az előtte haladó Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó fejen találta, s ezután 190 km/órás sebességgel a gumifalnak csapódott. Koponyatöréssel szállították be az Állami Egészségügyi Központ intenzív osztályára, ahol még aznap megoperálták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!