Sport

2015.09.18. 12:43

Megyei labdarúgás - Nehéz mérkőzés vár a Baracsra

Dunaújváros - Lassan a feléhez közeledik a 2015/2016. évi Fejér megyei labdarúgó-bajnokság őszi szezonja. Az előttünk álló hétvégén mindhárom osztályában a hetedik fordulót rendezik.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a Mezőfalva együttese vasárnap Polgárdiba utazik. A mezőfalviak az előző körben hazai pályán szenvedtek nem várt, súlyos vereséget a Tordas gárdájától. Az első félidőben még 1-1-es döntetlent szerepelt az eredményjelzőn, de a fordulás után ötször is házigazdák hálójába került a labda. Talán ebben a helyzetben a legjobb helyre utaznak, hiszen a sereghajtó Polgárdi otthonában nem elképzelhetetlen, hogy egy győzelemmel feledtetni tudják a hazai botlásukat. A nyáron alapos változáson esett át a házigazdák játékos kerete, és megfiatalított együttes eddig csupán egy győzelemnek örülhetett.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjának szombati játéknapján a még mindig pont nélkül álló kulcsiak a Szabadegyháza vendégei lesznek. Talán ezúttal sikerül megtörni a rossz sorozatot, hiszen a házigazdák őszi szereplését sem lehet túl acélosnak nevezni.

Másnap a táblázat tizenötödik helyén álló Rácalmás a csupán egy pozícióval előttük tanyázó Seregélyest fogadja. Nem elképzelhetetlen, hogy a két csapat helyet cserél majd a fordulót követően a tabellán.

Az öt ponttal rendelkező adonyiak vendége az újonc Besnyő együttese lesz. A besnyőiek eddig remekül szerepelnek a magasabb osztályban, és ezúttal is esélyesek legalább a pontszerzésre.

Az eddig hibátlan teljesítményt nyújtó Baracsra nehéz összecsapás vár Enyingen.

Baracs-Rácalmás Fotó: Ady Géza

A Nagykarácsony gárdája a szintén hat ponttal rendelkező Soponya pályáján kerülhet lépéselőnybe, ami azonban nem tűnik egyszerű feladatnak.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában minden találkozót vasárnap rendeznek. A jelenleg tizenöt ponttal listavezető Nagyvenyim, a második helyezett Sárbogárdot fogadja. A házigazdák előnye két pont, de egy találkozóval többet játszottak, mint a vetélytársuk.

A még mínuszban lévő kisapostagiak Alapra utaznak.

A további párosítás: Mezőfalva II Dég, Cece Előszállás, Iváncsa II-Beloiannisz Mezőszilas, Vajta Perkáta.

Mindkét napon 16 órakor kezdődnek a találkozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!