Sport

2013.11.04. 19:40

Asztalitenisz: Pentele Kupa

Negyed századdal ezelőtt döntöttek úgy, hogy legyen minden évben egy komoly utánpótlás-verseny..

Jankó Árpád

Immár huszonötödik alkalommal rendezte meg a DASE szakosztálya az utánpótlás korú, újonc és serdülő asztaliteniszezők Pentele Kupáját. Ezúttal hat egyesület küldte el a versenyre fiataljait. Különösen a fiúk mezőnye volt népes. Örömmel tapasztalták a résztvevők, hogy hosszú szünet után a sárbogárdi asztalitenisz szakosztály ismét vállalta az utánpótlás-nevelést, és ügyes pingpongozó gyerekeket hozott a tornára. Végül a Dunaújvárosi Főiskola fiataljai szerepeltek a legjobban, hiszen a megrendezett nyolc szám felét megnyerték. A rendkívül tehetséges Bokros Kamilla három versenyszámban is az élen végzett.

Bokros Kamilla (háttal) három versenyszámban is a dobogó felső fokán végzet Szalai Violával mérkőzik egyéniben (Fotó: Bajusz György)

A Pentele Kupán a következő eredmények születtek. Fiú páros: 1. Fülöp Zsombor-Kovács Dávid (Csákvár-Szondi), 2. Kóré Ádám-Jójárt Dániel (DASE), 3. Láng Dominik-Bajusz Bence (DASE) és Liu Dávid-Németh Pál (DFDSE-Szondi). Leány páros: 1. Bali Bettina-Bokros Kamilla (DFDSE), 2. Szalai Viola-Horváth Dóra (DASE), 3.Váncsa Kitti-Ladi Nikolett (Polgárdi). Serdülő fiú: 1. Kovács Dávid (Szondi), 2. Fülöp Zsombor (Csákvár), 3. Kóré Ádám (DASE) és Jójárt Dániel (DASE). Serdülő leány: 1. Bokros Kamilla (DFDSE), 2. Bali Bettina (DFDSE), 3. Horváth Dóra (DASE) és Szalai Viola (DASE).

Újonc fiú I: 1. Fülöp Zsombor (Csákvár), 2. Láng Dominik (DASE), 3. Bajusz Bence (DASE) és Búzás Ádám (Sárbogárd). Újonc fiú II: 1. Bíró Bálint (DFDSE), 2. Sztankovics Soma (DASE), 3. Farkas Patrik (DASE) és Balazsek Bálint (Polgárdi). Újonc leány I: 1. Bokros Kamilla (DFDSE), 2. Szalai Viola (DASE), 3. Horváth Dóra (DASE) és Váncsa Kitti (Polgárdi). Újonc leány II: 1. Ladi Nikolett (Polgárdi), 2. Szerdahelyi Mária (DFDSE), 3. Filó Sára (DFDSE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!