Július 22-én

2021.07.17. 11:00

Gallyazási munkálatokat kezdenek Pusztaszabolcson

Polgármesteri tájékoztató:

duol.hu

Tisztelt Lakók!

A villamos vezetékek környezetében lévő fák, bokrok ágait a balesetek megelőzésének érdekében az E.ON Zrt. köteles rendszeresen eltávolítani, rendben tartani.

Az E.ON Dél – Dunántúli Áramhálózati Zrt. megbízásából eljáró Ágvágó Szolgáltató Kft. munkatársai Városunk területén előreláthatólag 2021. július hónap 22. napjától kezdődően gallyazási munkálatokat fognak végezni.

Amennyiben Önnek a gallyazással kapcsolatban kérdése, kérése van, kérem, hogy a fenti időpontot figyelembe véve jelezze azt a munkálatokat végző kollégák felé személyesen vagy a következő elérhetőségeken: Tel.: 0670/342-3185, e-mail: [email protected]

Jelzés hiányábana gallyazás elvégzése a villamos-energiáról szóló törvényben foglaltakban meghatározott műszaki előírások alapján, az élet- és balesetveszély elhárítása érdekében történik, nem a tulajdonos esztétikai elképzelései vagy kertépítészeti szempontok érvényesülnek!

A megbeszélt időpontban kérem, hogy az Önök zavartalan áramellátása érdekében szükség esetén biztosítsák a munkát végző vállalkozó bejutását ingatlanuk területére, ezzel is segítve a megfelelő minőségű munka elvégzését!

A levágott ágakat, nyesedéket a munkát végző vállalkozó kb. 2 héten belül el fogja szállítani!

Tisztelettel:

Simonné Zsuffa Erzsébet s.k.

polgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!