Rendőrségi

2012.11.14. 08:50

Kerékpárt, csokit, teát loptak volna az ifjú tolvajok

Székesfehérvár - Egy fiatal áruházból akart lopni, egy másik fiatalembert pedig biciklilopáson értek tetten kedden.

duol.hu

Áruházi lopásról érkezett bejelentés a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi ügyeletére november 13-án kora délután. Amikor a járőrök kimentek a fehérvári üzletbe, kiderült, hogy egy 17 éves kőszárhegyi fiú volt az, aki szabálysértési értékben teát illetve csokoládét tulajdonított el a boltból. A rendőrök vele szemben helyszíni bírságot szabtak ki. Majd, mivel ellenőrzése során kiderült, hogy eltűnés miatt is körözi a Székesfehérvári Rendőrkapitányság, a rendőrök előállították. A nyomozók elszámoltatták, majd törvényes képviselőjének átadták.

Az egyik fehérvári biztonsági cég kerékpárlopásról értesítette november 13-án este a fehérvári rendőröket. Amikor a járőrök a távfelügyeletet ellátó diszpécserközpont által megadott Mura utcai címre kimentek, tetten érték a 21 éves elkövetőt. A rendőri intézkedés során azonban a fiatalember nem volt hajlandó igazolni magát, az együttműködést megtagadta, illetve megpróbálta magát kivonni az intézkedés alól. Így a rendőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra adat-megállapítás céljából, majd tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt helyszíni bírságot szabtak ki vele szemben - közölte szerdán a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!