Rendőrségi

2012.06.08. 12:05

Körözötteket fogtak a rendőrök

Fejér megye - Három férfiről derült ki adataik ellenőrzése közben, hogy körözés van velük szemben érvényben. A rendőrök intézkedtek.

duol.hu

Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő arról tájékoztatott pénteken: a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei tegnap a délelőtt folyamán egy 40 éves férfivel szemben intézkedtek. Az ellenőrzése során ugyanis kiderült, hogy a Dunaújvárosi Városi Bíróság tartás elmulasztása miatt körözést adott ki ellene. A férfit így a rendőrök előállították, majd a bírósággal történt egyeztetést követően átadták az ügyében eljáró bírónak.

A móri rendőrök csütörtökön délután ellenőriztek egy tehergépkocsit. A járműben utazók ellenőrzésekor kiderült, hogy a 33 éves alacskai utassal szemben a Ráckevei Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit így a járőrök előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.    

A fehérvári járőrök éjszaka a Gyümölcs utcában intézkedtek egy 22 éves fehérvári férfivel szemben. Amikor igazoltatták, a férfi nem a saját, hanem - mint később kiderült - testvére adatait diktálta be a rendőröknek. Miután sikerült megállapítani személyazonosságát, fény derült arra, hogy két hatóság körözése is érvényben volt ellene. A Várpalotai Rendőrkapitányság egy laptop-lopási ügyben, míg a Székesfehérvári Rendőrkapitányság kábítószer-fogyasztás miatt kereste. A férfit a járőrök elfogását követően előállították a kapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!