Rendőrségi

2011.01.27. 10:29

Huszadik szülinapra huszas tábla

Dunaújváros - A térfigyelő kamera segítségével bukott le az a két huszonéves fiatal, akik a Bocskai és az Esze Tamás utcák kereszteződésében egy sebességkorlátozó jelzőtáblát távolítottak el. Barátjuk születésnapjára vitték volna a "huszas" táblát.

Dunaújvárosi Hírlap

 

 

R. Szabó Ágnes, a megyei kapitányság szóvivője elmondta, hogy a járőrök a helyszín közelében állították meg a két főiskolást, akiknél az ominózus táblát meg is találták. A fiatalok elmondták, hogy egyik társuknak a közeljövőben lesz a huszadik születésnapja és meglepetést szerettek volna okozni neki a táblával. Mivel úgy tudták, hogy vásárolni nem lehet ilyen táblát, gondolták leszerelnek egyet. A kollégiumhoz legközelebb eső táblára esett a választásuk. Éjjel tizenegy körül nekiveselkedtek: az egyik tartotta, a másik leszerelte a táblát egy fogóval. Utána már egy perc alig telt el, érkeztek a járőrök és előállították a 20 és 22 éves kollégistát. A tábla-leszerelés ügyében a dunaújvárosi rendőrök közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!