Rendőrségi

2010.09.27. 06:24

Kisiklott tehervonat Adonynál: Megindult a közlekedés

Eddig tisztázatlan körülmények között kisiklott egy tehervonat egyik kocsija Adony állomáson hétfőn hajnalban - személyi sérülés szerencsére nem történt. (Frissítés: 14:35)

Dunaújvárosi Hírlap


14:39 perc:
A Máv járatai már közlekednek a Pusztaszabolcs–Dunaújváros–Paks vasútvonalon. Egyelőre azon a szakaszon, ahol siklott a tehervonat-kocsi, csak óránkénti 20 kilométeres sebességkorlátozással haladhatnak a vonatok, így 5-10 perces késések még előfordulhatnak a vasútvonalon - tájékoztatott a Mávinform. Hétfőn délután még úgy volt, hogy a 14.37-kor Pusztaszabolcsra tartó szerelvény helyett is   autóbusz indul, a jármű meg is érkezett a dunaújvárosi  vasútállomás épülete elé.  Ám addigra sikerült  elvontatni a sérült vagont, és újra feszültség alá helyezték a pályát.

08:25 perc: A kisiklott teherkocsi elzárja az Adony és Pusztaszabolcs közötti vasúti pályát, ezért itt a vonatközlekedés szünetel, az utasokat vonatpótló buszok szállítják.
A Mávinform tájékoztatása szerint a vizsgálatot és a helyreállítást a MÁV Zrt. szakemberei megkezdték. A teherkocsi beemelését várhatóan dél körül fejezik be, a menetrendszerű közlekedés csak a délutáni órákra állhat helyre.

Címkék#vonat#Adony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!