Rendőrségi

2010.01.21. 12:20

Életveszélyben: fagyálló folyadékot ivott üdítő helyett

Életveszélyes állapotban szállították egy fővárosi kórházba azt a jászberényi férfit, aki az első feltételezések szerint fagyálló folyadékot ivott egy üdítős palackból - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

MTI

A férfi egy társaság telephelyén szerdán munka közben megszomjazott, és meghúzta egy traktorban talált műanyag flakon tartalmát. Abban azonban - feltehetően - fagyálló folyadék volt, és miután nagyobb mennyiséget fogyasztott belőle, rosszul lett és mérgezési tünetek jelentkeztek nála - mondta el a részletekről a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.  
   
A nyomozás már kiderítette, hogy a traktor vezetőfülkéjében talált másfél literes palackot a szerencsétlenül járt férfi egyik munkatársa hagyta ott - tette hozzá Veres Éva.
   
Ellene a rendőrség életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!