Rendőrségi

2010.01.15. 12:33

Életveszélyben: apa, fia vagy bűntársuk szúrhatta hasba a férfit

Életveszélyesen megsérült egy férfi, amikor hasba szúrták Szegeden; két gyanúsítottat néhány óra alatt elfogott a rendőrség - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-kapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

MTI

A nyomozóhatóság adatai szerint csütörtök este három férfi jelent meg egy szegedi szálló földszinti vendéglátó-helyiségében, ahol a szobájából leérkező 39 éves sértettel anyagi jellegű vitába keveredtek. A szóváltás után a három férfi közül az egyik kést rántott és hasba szúrta a sértettet, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett - mondta Tuczakov Szilvána.
   
A rendőrség alig öt órával az eset után megállapította két gyanúsított - egy férfi és fia - személyazonosságát és el is fogta őket. Ellenük életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség indítványozta az előzetes letartoztatásukat - közölte az őrnagy. Hozzátette: a harmadik elkövetőt keresik, s azt is vizsgálják, melyik gyanúsított szúrta meg a sértettet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!