Rendőrségi

2009.06.04. 12:56

Fantomautót találtak, ORFK különdíjat kaptak

Budapest - Nigériai (!) rendszámú fantomautót fogtak a dunaújvárosi autóvadászok. Ezzel az ORFK különdíját is megkapták.

Gallai Péter



A csapat: Stanczel Béla (b), Nagy János (BRFK), Kőhalmi László, Fridrich Ferenc (Szitár Ferenc őrnagy hiányzik a képről) és    Tóth Gábor, a rácalmási Szent György Polgárőr Egyesület elnöke
Fotó: Vezda László



Az ünnepek alatt rendeztek a fővárosban   autóvadász versenyt, a dél pesti régiót pásztázta két napon keresztül a  Dunaújvárosi Városvédő Polgárőr Egyesület rendszámfelismerő rendszerével a dunaújvárosi csapat. Történt, hogy a X. kerületben, a Gyakorló utcában szúrtak ki egy Renaultot, amelyen nigériai rendszám volt. Ez tűnt fel a csapatnak, így alaposan szemügyre vették a járművet. 

Igaz, hogy a rendszám alapján nem keresték a Renaultot, de a külső jegyei  bűncselekményre utaltak, jelesül, hogy feltörték. Vélhetően Ausztriából hozták be Magyarországra. Az utastérben megtalálták a forgalmi engedélyt is, ami hamis volt,  ugyanis tollal töltötték ki benne az adatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!