szponzorált tartalom

2018.12.12. 08:22

Egész évben vásárolhatunk olcsóbban műszaki cikket

Még csak most intettünk búcsút a Black Fridaynek, azon kevés napok egyikének, amikor kedvezőbb áron vihetjük haza többek közt az elektronikai cikkeket az üzletekből. De ha épp most kellene beszereznünk valamit, akkor is számtalan lehetőség van rá.

Hogyan spóroljunk – karácsony előtt?

Az egyetlen teendőnk, hogy felmenjünk az internetre. Ha valaki kicsit ‘halad a korral’, annak nem meglepetés, hogy a webáruházak általában jobb áron kínálják az árucikkeket, mint ahogy azokat például egy plázában be tudjuk szerezni.

Így karácsony előtt különösen érdemes a világhálón keresgélni az ajándékokat. Meg fogunk lepődni, mekkora árkülönbségek vannak, és milyen gyakoriak a kedvezmények. Akár egy legó készlet, akár egy mosogatógép a tervezett ajándék, csak nyerünk azzal, ha webshopból rendelünk. Az ingyenes szállítás komolyabb tételeknél magától értetődő.

Még nagyobb kedvezményre vágyunk?

Ha szeretjük az akciókat, vagy éppen a kuponozást, akkor az olyan oldalakon, mint a Kuplio.hu, erre a fajta spórolásra is lehetőségünk van. Számtalan árutípusra és márkára vonatkozó kedvezményes kupon és kedvezményes kód érhető itt el, amelyekkel a megadott kedvezményt érvényesítve vásárolhatunk.

Ha műszaki cikket szeretnénk a karácsonyfa alá tenni, az Emag akció előnyeit tudjuk többek közt kihasználni. A Mall.hu kupon is hihetetlen sokféleképpen felhasználható, háztartási géptől a sporteszközökig számos dolgot beszerezhetünk szuper áron.

Visszaszámlálás indul!

Amit érdemes figyelembe venni, hogy egyre nagyobb tömegek rendelnek az internetről – különösen ilyenkor ünnepekkor -, így itt is kialakul egy virtuális sorbanállás.

Bármilyen nagy raktárral rendelkezik egy webshop, avagy akármilyen komoly kiszállító partnertől érkezik meg saját tárolóhely híján az áru, kifogyhat a készlet.

Vannak népszerű termékek – jellemzően játékok – amelyek esetében már hetekkel Szenteste előtt nullára apad a raktárkészlet. Ne keressük az értelmet abban, mi éppen az aktuális kedvenc: Nagy-Britanniában most például óriás plüssrépáért küzdenek meg egymással a szülők, hogy a fa alá tehessék.

Egy másik tényező, ami esetleg fennakadást okozhat, a kiszállítás – ahogy azt tavaly is megtapasztalhattuk. Azaz, aki december 22-én adja fel a megrendelést, az könnyen lehet, hogy január 3-án fogja átadni szerettének az ajándékot.

Érdemes tehát minél korábban elintézni az online vásárlást, és akkor időben örvendeztethetjük meg családtagjainkat és barátainkat. Mindez persze nem jelent problémát, ha nem az ünnepekkor vásárolunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában