Otthon

2013.09.24. 12:50

Halenár Istvánné jutalma

Halenár Istvánné, Gyöngyi annak is nagyon örült, hogy bekerült a kertje a sorozatba, hogy a legszebb lett, az ajándék.

Kovalcsik Katalin

A sárszentmihályi, Arany János utcai ház falára valószínűleg hamarosan felkerül egy tábla, amely azt jelzi, hogy ebben az udvarban van a 2013 -as esztendő legszebb kertje.

A Fejér Megyei Hírlap és a Dunaújvárosi Hírlap közösen meghirdetett versengésébe a tulajdonosok maguk küldtek be fotókat kertjükről, virágaikról, hogy egy későbbi szavazásnál az olvasók, az ismerősök, a barátok voksai dönthessenek a legszebb kertnek kijáró elismerésről.

Elekes András átadja az elismerés Halenár Istvánnénak

 

Tíz kertet jártunk végig a lap munkatársaival, hogy a szavaztok begyűjtése után tegnap Elekes András, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztője átadhassa a legszebb kert tulajdonosának, gondozójának, Halenár Istvánnénak járó elismerést.


- Szinte az utolsó pillanatban küldtem be a fotókat a kertünkről - mesélte Gyöngyi a tegnapi átadáson. - Annak is nagyon örültem, hogy bekerült a kertünk a sorozatba, de hogy a szavazatok alapján a miénk lett a legszebb, az csak megsokszorozza az örömöm. Köszönöm a szavazatokat, az elismerést, a Hírlapnak az ajándékot. A tábla - 2013 év kertje kikerül a falra, a zalakarosi hétvégének pedig nagyon örülök, a férjemre már igazán ráfér egy kis pihenés.

A legszebb kert tulajdonosának jutalma ugyanis egy kellemes hétvége Zalakaros egyik szállodájában. Miután Elekes András, lapunk főszerkesztője átadta az elismerést Halenár Istvánnénak, körbesétáltunk a kertben.

Az ősz még nem hagyott igazi nyomokat a színes forgatagban, virulnak a begóniák, a kakastaréjok helyén Gyöngyi kedvencei, az apró fejű árvácskák. Színpompás az év legszebb kertje!

Addig is pompázik a kertben a csüngő begónia, a muskátlik, a teraszon a kerti korallvirág zöld bogyói ezután öltik fel piros ruhájukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!