Jégkorong

2012.10.23. 21:05

Csak üldöztek: a fehérváriak 5-3-ra kaptak ki Zágrábban

Zágráb - Remek sorozat közben, edzőváltás után és a KAC elleni szenzációs győzelmet követően utazott a Medvescsak Zagreb otthonába a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata kedden.

Bobory Balázs

Kétszer engedték el a horvátokat két gólra, de csak egyszer sikerült egyenlíteni, kikapott a Fehérvár Zágrábban.

Több volt ebben a meccsben, azonban a Volán  Bálizs  Horváth A., Hetényi, Sofron (1), Vas M. 1, Ladányi 1 (1)  Durco, Pratt 1, Banham (1), Johansson, Mihály  Pozsgai, Tokaji, Sikorcin, Metcalfe, Kovács Cs.  Orbán, Hajós, Benk, Bailey, Magosi  olyankor kapta a gólokat, amikor   kezdte elkapni a fonalat, a Medvescsaknak  így mindig sikerült visszaküldenie a padlóra a vendéget.

Az első harmad első felében a Zágráb kíméletlenül kihasznált két emberelőnyt Naglich és Brine révén, innen kapaszkodott a Volán.

 



És milyen sikeresen!

Egyre jobb ritmusban hokizott a fehérvári társaság és még a játékrész végén Banham álompassza után Pratt szépített, lehetett reménykedni.

Ami a szünet után jött is, a 25. percben  Ladányi csuklómozdulata jelentett örömöt a  vendégtáborban, 2-2. Egyre több helyzete volt a fehérváriaknak, amikor emberelőnyben elég volt egy hiba és Jeffrey megugrása után máris 3-2 állt az eredményjelzőn. A gól felhozta a Medvescsakot és a 3.  harmad elején kettős emberelőnyben tovább növelte előnyét Greentree révén, 4-2. Erre már csak kettő helyett egy válasz érkezett, Vas emelt fonákkal a jobb felsőbe, de ez kevésnek bizonyult, sőt, jött még egy üres kapus gól,  5-3-ra (2-1, 1-1, 2-1) nyert a Zágráb.

Az U20-as csapat szerdán, 19 órától az St. Pöltent fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!