Horoszkópok

2016.01.28. 18:33

Napi horoszkóp - A Vízöntő kicsit lazítson végre

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Nem bír megülni egy helyben, folyamatosan csinálna valamit és rendkívül kommunikatív lesz egész nap. Ennek köszönhetően egy fontos új ismeretségre tehet szert!

Bika (április 21.-május 20.) - Ma minden az előadáson fog múlni! Ha kellőképpen határozottan lép fel, akkor egész biztosan nyert ügye lesz! Az elképzelése önmagáért beszél, csak tudja megértetni magát!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Pontos terve van a hét utolsó munkanapjára, és még ha valami közbe is jön, maximálisan felkészülten tudja majd fogadni. Ma sehol sem lehet magán fogást találni!

Rák (június 22.-július 22.) - Ma tegyen félre minden kötelességet és foglalkozzon csak és kizárólag magával. Régen volt olyan, hogy azt tehette, amihez kedve van. Legyen ez végre az ön napja!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nem mindenkinek olyan egyszerű egy feladat, mint önnek, ezért akár előnyre is szert tehet kollégáival szemben. Esetleg segíthet nekik, hogy népszerűbb legyen. Ön dönt!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Egy becsúszó szereléssel még éppen időben érkezik, hogy mentsen egy fontos ügyben. A tanulság, hogy máskor nem kellene az utolsó pillanatra hagyni ilyen kaliberű feladatot.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Fontos döntést kell meghoznia a hétvégén, amire jobb előre felkészülni. Bárhogy is alakuljon, ebbe most nem szabad hagynia, hogy beleszóljanak az érzelmei!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ha kritikát fogalmaz meg valakivel szemben, akkor jól gondolja meg, hogyan tálalja a dolgot, mert ha nem eléggé tapintatos, könnyen megbánthatja az illetőt!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Remek tervei és még jobb lehetőségei nyílnak majd a nap folyamán ezek megvalósítására, azonban a sikertől a dolgok pontos összehangolása választja csak el.

Bak (december 22.- január 20.) - Pillanatnyilag minden rendben van, de a délután folyamán olyan híreket kaphat, amik kicsit átírhatják az elkövetkezendő napokat. Pánikra azonban semmi oka!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Kicsit lazítson végre! Nem mindenki arra utazik, hogy bosszantsa magát és keresztbe tegyen önnek. Jobb a békesség, inkább csak gondoljon a hétvégi programokra már ma!

Halak (február 21.- március 20.) - Bár nagyon nehézkesen fog indulni a hét utolsó munkanapja, de kora délutánra csúcsformába jön és egy nagy hajrával leküzdi az akadályokat még a hétvége előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!