Horoszkópok

2015.09.08. 15:11

Napi horoszkóp - A Nyilas nem érzi már a motivációt

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Ma rendkívül jól vág az esze, minden apró részletet észrevesz, és ugyan páran próbálkoznak majd, de senki sem foghat ki magán. Tegye csak továbbra is magabiztosan a dolgát!

Bika (április 21.–május 20.)
– Nem kell semmi mást sem tennie, csupán annyit, hogy végre kinyilatkoztatja az érzéseit. Higgye el, hogy nagy sikere lesz annál a bizonyos illetőnél, ha mindent bevall neki!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Lehet, hogy nem lesz éppen egy jó pillanat, de ma rá fog ébredni, hogy ki az, akire hosszú távon számítani lehet, és ki, akiben nem lehet megbízni. Jó, hogy kiderül!

Rák (június 22.–július 22.)
– Alkalma lesz ma egy régi ügyet felgöngyölíteni, de csak akkor, ha nyitott szemmel jár. Szinte magára zúdul az összes információ a témában, amiből önnek kell kikeresnie a hasznosakat.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Alkalmazkodnia kell ma az emberekhez, hogy sikeres napot zárhasson. Ha félre tudja tenni az egóját és csapatban tud dolgozni, akkor határ a csillagos ég! Könnyebb, ugye?

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nincs mese, segítséget kell kérnie párjától, mert ezt a problémát nem fogja tudni egyedül kezelni. Ha valakinek kibeszéli, már az is nagy segítség, de ő tudja is a megoldást.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Egy apró sikerélmény fogja elindítani a helyes úton, ami lavinaként söpörhet tovább a napján, ha megfelelően motivált lesz egész végig. Csak egy lökésre volt szüksége!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Remekül fejezi ki magát és jól látja meg mások mondanivalóját a sorok között. A jó kommunikációnak köszönhetően új, érdekes embereket ismer meg a nap folyamán.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Nem érzi azt a motivációt, mint régen. Úgy gondolja, hogy feleslegesen dolgozik annyit, nem lesz eredménye a munkának. Elő kell ásnia magában újra a vágyat!

Bak (december 22.–január 20.)
– Ne feledje, elsősorban mindig magának kell bizonyítania, és csak utána a többieknek. Ha pedig mindent megtett, már maradéktalanul büszke lehet magára!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Nagy akadályba ütközik ma, de ez sem leküzdhetetlen, ha kitartóan próbálkozik. Fogja fel úgy, mint egy tesztet arra, hogy még mindig képes-e a legmagasabb szinten teljesíteni!

Halak (február 21.–március 20.)
– Vannak dolgok, amiket nem lehet sürgetni. A legjobb gyógyír ezekre az idő. Idegőrlő lehet a várakozás, de ha sietteti, akkor lehet, hogy csak még rosszabbat tesz. Legyen türelemmel!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!