Hírek

2017.05.01. 20:25

Két napon át tartott a vidám mulatság a Városháza téren

Dunaújváros - Már április utolsó napján megkezdődött a Májusi mulatság címen jelentkező programsorozat a mögöttünk hagyott hosszú hét végén a Városháza téren.

Szabó Szabolcs

Vasárnap és hétfőn is sokak látogattak ki a város főterére, ahol a könnyűzenei programok mellett, igazi családi kikapcsolódás is csábította az érdeklődőket.

A siker egyik kulcsa: slágerek sora Hevesi Tamástól Fotó: Zsedrovits Enikő

Május 1-jei bemelegítésként még április utolsó napjának estéjén előbb a népszerű énekes és dalszerző, Hevesi Tamás szórakoztatta az egybegyűlteket, majd a Mystery Gang varázsolt táncos-pörgős hangulatot a térre.

Hevesi Tamás koncertjén már sokan táncra perdültek

A szervezők részéről príma választásnak bizonyult a vasárnapi összeállítás, hiszen Hevesi Tamás dalszerző és egykori futball szövetségi kapitány - a magyar női nemzeti csapatot irányította egy ideig - ezúttal inkább slágeres műsorral érkezett, amellyel alaposan bemelegítette a szépszámú közönséget.

A gyerkőcökhöz szólt az Aranyudvar zenés-mesés műsora

A külföldön is népszerű Mystery Gang, amely immáron sokadszorra tette tiszteletét Dunaújvárosban, köszönte is szépen a lehetőséget, és egy igazán kiváló, pörgős koncerttel örvendeztette meg a nagyérdeműt. A május elsejét felvezető program tehát jól sikerült, és a folytatásra sem kellett sokat várni, hiszen a hosszú hétvége utolsó napján már délelőtt igazi családi programkavalkád hívta a főtérre a város apraját-nagyját.

A Májusi mulatság fiatal résztvevői nagy energiával vették bele magukat a sokszínű kavalkádba Fotó: Zsedrovits Enikő

Az ilyenkor szokásos kézműves-játszóház mellett mókás ügyességi feladványokon is kipróbálhatták tehetségüket, tudásukat a vállalkozó szellemű érdeklődők. E kihívásban inkább a fiatalabbak és a gyerekek jártak az élen, akik jól szórakoztak az alkalmi kalandpályákon.

A színpadon 15 órától az Aranyudvar mesejátéka örvendeztette meg a legkisebbeket, majd a táncos fellépők után a Névtelen utca és a Rodinia együttes koncertje zárta a kétnapos kavalkádot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!