Hírek

2016.12.22. 20:27

Szenteste kimarad több járat

Dunaújváros - Idén is változik a közlekedési menetrend szenteste: tájékozódjanak!

Pekarek János

Szenteste napján, azaz december 24-én, szombaton Dunaújvárosban a helyi járatok 16 órakor még elindulnak a végállomásokról, de a körjáratot befejezve már nem közlekednek aznap, áll a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ internetes honlapján, a hírek rovatban.

Ugyanott olvasható, hogy számos elővárosi, regionális és országos járat nem közlekedik aznap délután: ezeket hely hiányában nem tudjuk mindet felsorolni. Például kimarad a 17 órakor Dunaújvárosból Dunaföldvárra, a 16.05-kor Dunaföldvárról Dunaújvárosba, a 18.40-kor Dunaújvárosból Soltra, a 18.20-kor Dunaújvárosból Nagykarácsonyba, a 18.30-kor Dunaújvárosból Előszállásra, a 16.25-kor Előszállásról Dunaújvárosba induló járat.

A vonatok a szombati, illetve ünnepnapi jelzés szerint közlekednek. A szerelvények pontos indulási idejéről a MÁV Elvira internetes utastájékoztató rendszeréből értesülhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!