Hírek

2016.12.01. 15:26

Szakmai délután a Bánkiban - Helyi cégeket mutatnak be

Szakmai délutánt tartottak csütörtökön a Bánki iskola aulájában: hasznos információkat kaptak a fiatalok.

Balla Tibor

Minden egészen biztosan nem derült ki a dunaújvárosi székhelyű DaruSín Kft-ről a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Bánki Donát Gimnáziuma és Szakközépiskolájában szervezett szakmai napon tegnap, de hogy nagyon sok minden szóba került, az biztos. Az iskola hagyományteremtő szándékkal indította útjára szakmai programját, ahol a munka világába készülődő fiataloknak szeretnének hasznos információkkal szolgálni.

A szakmai délutánon nemcsak a szavak beszéltek, bemutató is volt
Fotó: Ady Géza

Az első vendég a DaruSín Kft. volt, amelynek ügyvezetője Radvánszki Sándor maga is a Bánki iskola padjait koptatta hajdanán. Mára pedig egy tizennyolc éve működő sikeres vállalkozás vezetője. Mit lehet tanácsolni a mai fiataloknak a felnőtt kor határához érve? Sok-sok hasznos, érdekes információ mellett például azt, hogy tanuljatok, tanuljatok . A közhelyesnek tűnő tanácsot Radvánszki Sándor alaposan körbe tűzdelte érvekkel is. Az ügyvezető szerint a tudás mindig kifizetődő és belátható időn belül Magyarországon is az lesz.

A Bánki iskola tervei szerint folytatja a helyi cégeket, vállalkozásokat bemutató fórumát, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!