Hírek

2016.11.20. 18:00

A nyugdíjasokra leselkedő veszélyekre hívták fel a figyelmet

Dunaújváros - Múlt héten az Őszirózsa klub tagjai tudhattak meg minden fontosat a nyugdíjasokra leselkedő veszélyekről, megelőzési módokról a közbiztonsági sorozat keretében.

Körmendi Erzsébet

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési alosztálya tájékoztató előadássorozat keretében hívja fel a nyugdíjas korosztály tagjainak a figyelmét a rájuk leselkedő veszélyekre ebben az időszakban. Körmendi János, a kapitányság bűnmegelőzési tanácsadója az első alkalmakkor a penteleieknek, majd az Aranydaru Szállító Nyugdíjas Egyesület tagjainak tartott előadást, és a végén fórum jelleggel válaszolt a felmerülő kérdésekre.

Körmendi János bűnmegelőzési tanácsadó tájékoztatott  Fotó: Ady Géza

Az időseknek szóló bűnmegelőzési program következő állomása az Őszirózsa Kulturális Nyugdíjas Egyesület helyisége volt az elmúlt héten, ahova várták a klubtagokat, érdeklődő nyugdíjasokat. Rajtuk kívül a hozzátartozókra is számított a szakember - és számít a jövőben is - hiszen a családtagok, rokonok sokat segíthetnek a rendőrségnek a bűnesetek megelőzésében, a figyelemfelhívásban.

Az időseknek szóló előadássorozat a Búzavirág Nyugdíjas Dalkör keretein belül, az MMK 105-ös termében folytatódik november 22-én, holnap 15 órai kezdettel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!