Hírek

2015.01.20. 18:15

Bugyikék javára gyűjtenek

Dunaújváros – Pillanatnyilag gyűjtésekből, adományokból tartja fenn magát Bugyik Károly és három kisleánya.

Pekarek János

Valójában a levegőben lóg most a Bugyik-család: az apa és három félárván maradt lánygyermeke. Az édesanyjukat decemberben elveszített kilenc és négyéves, illetve nyolchónapos gyerekekről most a korábban vasúti kocsirendezőként dolgozó, január 1-től gyesen lévő apa gondoskodik. Minden hivatal és sok magánember is igyekszik segíteni nekik – amint erről már többször beszámoltunk lapunkban.

Azonban most nagyjából a javukra rendezett gyűjtésekből élnek: számlájukról, amire a hivatalos összegeket utalják, majd csak a hagyatéki eljárás után juthatnak, s még a temetés is csak szombaton lesz.

Ezért is fontos, hogy több helyen, így külföldön, Svájcban és Németországban, valamint a vasműben, az apa munkahelyén is gyűjtést szerveztek számukra. Legutóbb pedig a Dunaferr Sportegyesület kezdeményezett gyűjtést a nehézsorsú család javára a sportolók között: és máris sok felajánló van!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!