Hírek

2014.12.11. 16:10

Szociális klub lesz a Technikumban?

Dunaújváros - Civil kezdeményezésre babaruhabörze, játszóház, adománygyűjtő pont nyílik a Technikumban.

Pekarek János

Legyél te is valakinek az angyalkája! ezzel a címmel rendezik meg szombaton a Technikum városrészben, az Esze Tamás utca egyik elhagyott üzlethelyiségében azt a jótékonysági akciót, amit baba-, gyerek- és felnőttruhabörzével is összekötnek.

Nagyné Berta Zsanett, az akció szervezője azt mondta: céljuk az, hogy emlékezetessé tegyék a városrészben élők számára a karácsonyt.

Az első nap után után ugyanis (amikor kedvezményes áron lehet venni vagy cserélni ruhákat) december 20-ig nyitva lesz a helyiség, amelyet egyfajta szociális klubbá szeretnének fejleszteni jövőre. Karácsony hetéig adományokat is lehet leadni a leendő klubban: ruhákat, élelmiszereket, játékokat, sőt: karácsonyfadíszeket is akár! Ezeket az adományokat a családsegítő szolgálat, védőnők segítségével osztják majd szét. A helyiség fokozatos korszerűsítésével nem csak börzét és gyerekjátszó szobát működtetnék ott, hanem idősek klubjának is szeretnék berendezni, civil alapon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!