Hírek

2014.08.28. 09:27

A söröző tetejéről lopták a rezet

A dunaújvárosi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást három férfival szemben, akik egy helyi söröző tetejéről lopták el a rézborítást.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra május 7-én hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy Dunaújvárosban a Béke körúton lévő egyik szórakozóhelyen lopás történt. A helyszínre érkező járőrök a sörözőben egy férfit találtak, aki addigra az épület tetejéről a rézlemezeket lefeszítette. Az egyenruhások K. T. István 26 éves helyi lakost elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök megállapították azt is, hogy az elfogott férfi nem egyedül volt, hanem Sz. Dávid 20 éves és R. Zsolt 35 éves helyi lakosok segítkeztek neki az értékes fémlapok leszedésében. A nyomozók mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Fotó: FMRFK

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte a nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Dunaújvárosi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!