Hírek

2014.05.17. 07:30

Rendőrségi hírek: elfogás, előállítás

Dunaújvárosban körözött személyt fogtak el, Bicskén kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei pénteken hajnalban Nagyvenyimben a Kossuth utcában igazoltattak egy nőt, akiről az intézkedés során megállapították, hogy ellene a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások F. Sarolta 54 éves helyi lakost elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Bicskei Rendőrkapitányság járőrei pénteken 9 óra 15 perckor Bicskén, a Gárdonyi Géza utcában igazoltattak egy 33 éves helyi lakost. A rendőrök az intézkedés során a férfi zsebében kábítószernek tűnő anyagot találtak. Az egyenruhások a fiatalembert előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol tőle a gyanús anyagot lefoglalták, majd szakértői vizsgálatra küldték. A nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!