Hírek

2013.10.21. 08:23

Bozótvágó kést vágott a karosszériába a feldühödött vendég

Egy ercsi férfi zaklatta a vendégeket egy helyi sörözőben, majd miután távozásra szólították föl, hazament, de visszatért egy bozótvágó késsel...

feol.hu

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás H. László 39 éves ercsi lakos ellen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon - közölte hétfőn a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi október 20-án este az egyik ercsi sörözőben italozott. Miután ott zaklatta a vendégeket, távozásra szólították fel. A férfi hazament, magához vett egy bozótvágó kést és azzal tért vissza a kocsmához. Az épület előtt szóváltásba keveredett a többi vendéggel, majd egyikük autójának karosszériájába belevágta a bozótvágó kést. Ezután a garázda és a többi férfi között dulakodás alakult ki, mely során sikerült tőle elvenni a kést. A rendőrök az elkövetőt elfogták, majd előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!