Hírek

2013.09.16. 18:10

Ezúttal inkubátorra gyűjt az egyesület a dunaújvárosi kórháznak

Dunaújváros - Nemrégiben tartottak adományozási ünnepséget a helyi kórház gyerekosztályán, de máris egy újabb akció kezdődött.

Gallai Péter

Ismét gyűjtést hirdetett az Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület, és ezúttal is a dunaújvárosi kórház az akció kezdeményezettje. A támogatók segítségével immár nem először gyűjtenek a gyerekosztály javára, 2012-ben légzésfigyelő készülékekkel, 2013-ban pedig egy Neopuff újraélesztő készülékkel, infúziós pumpával és EKG-s pulzoximéterrel segítették a kórházat. Ezúttal pedig egy inkubátort szeretnének megvásárolni, aminek értéke közel kétmillió forint.

Az egyesület egyébként 2005-ben alakult meg azzal a céllal, hogy felkarolja és segítse a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekeket, valamint az őket gyógyító intézményeket anyagi és természetbeni eszközökkel ellássa. Támogatják a megyei kórházakat és a gyógyulás reményében a beteg gyermekeket, valamint azokat a kiskorúakat, akikre továbbra is műtétek és gyógyszeres kezelésének sokasága vár.

A felajánlott összeget utánvételes értéklevél átvételével vagy átutalással lehet elküldeni, ami száz százalékban leírható az adóalapból. További információ Az Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesületnél kapható a 06-1-577-9696-os telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!