Hírek

2013.05.22. 17:17

Felbőgő motorok

Alsóörs és Paloznak várja az idei Harley-Davidson Open Road Fest vendégeit és már nagyban készül a fogadásukra - mondta el szerdán Hebling Zsolt, Alsóörs polgármestere.

Osváth Sarolta

A meghívott vendégek, illetve a június 5-9. között megrendezendő fesztiválon fellépők közül többen is stílszerűen Harley-Davidsonnal érkeztek, mint például Pataky Attila, vagy legalább kipróbálták, mint Mező Misi, Endi a Hooligans együttesből, vagy Bartha Sylvia és Semmi-Kis Tünde.

Ott volt Urbán Tamás, a Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese is. A szakemberek a tájékoztatón bemutatták a motorozáshoz szükséges védőruházatot, valamint vezetéstechnikai bemutatót tartottak.

Dobai Attila, a rendezvény igazgatója bejelentette: hazánkban a fesztiválon debütál a csippel ellátott "okos karszalag", amely a résztvevők beléptetésére szolgál, de a vásárlástól a közösségi portálokon való bejelentkezésig számos egyéb eszközt is helyettesít. Azok között, akik a legjobban kihasználják, szombaton a Magna cum Laude nagykoncert előtt egy 1200 köbcentis Seventy-Two Harley-Davidsont sorsolnak ki.

A Pannon Várszínház a nulladik napon bemutatja a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicalt, Alsóörs, Paloznak és Lovas lakosai e napon ingyenesen látogathatják a rendezvényt. Arra, hogy Alsóörs címerében szerepeljen a Harley-Davidson fesztivál, a polgármester kitérően válaszolt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!