Hírek

2012.12.26. 08:05

Fagyhaláltól is mentettek meg embert a rendőrök

A Fejér megyei rendőrök karácsony első napján három embert is megmentettek. Volt, akit szó szerint a fagyhaláltól.

feol-duol

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság ügyeletére december 25-én kora reggel telefonált be egy férfi azzal, hogy segítséget kér. Elmondta: Beloiannisz, Vízmű telepen lakik, és rosszul lett, nem érzi a lábát, nem bír lábra állni, valószínűleg a hideg miatt. A bejelentést követően a rendőrök azonnal a férfi segítségére siettek, majd mentőt kértek hozzá, akik további ellátás végett beszállították a dunaújvárosi kórházba.

Ugyanezen a napon délután a bicskei járőrök a Móricz Zsigmond utcában lévő MÁV állomás várótermét ellenőrizték, amikor felfigyeltek arra, hogy az egyik padon egy idős férfi fekszik. Kiderült az ellenőrzése során, hogy önerőből nem képes felállni. A rendőröknek azt is mondta, hogy nagyon rosszul érzi magát, így mentőt kértek hozzá, akik a lakcím nélküli férfit Tatabányára, a kórházba szállították további kivizsgálás céljából.

Késő este a dunaújvárosi rendőrökhöz érkezett jelzés arról, hogy Dunaújvárosban, a Béke téren található autóbusz állomás váróterméből egy személy nem akar távozni. Amikor a rendőrök kiértek a pályaudvarra, a férfit igazoltatták. Ő elmondta nekik, hogy nehezen tud járni még bottal is. Így a rendőrök a Papírgyári úton található hajléktalanszállóra szállították - tájékoztatott szerdán a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!