Hírek

2012.11.25. 08:19

Villanyoszlopnak hajtott a részeg sofőr

Részegek autóval és gyalog - az elmúlt 24 óra eseményei a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

duol.hu

Ittas vezetők

Egy bakonycsernyei férfi gépkocsijával megcsúszott és egy villanyoszlopnak csapódott szombat éjjel. Személyi sérülés nem történt. A helyszíni szemle során a járőrök alkoholszondát alkalmaztak a vezetővel szemben, ami 0,76 mg/l értéket mutatott. A villanyoszlop visszaállításáról az energiaszolgáltató gondoskodott, a sofőr vezetői engedélyét bevonták a rendőrök, és ellene büntetőeljárás indult.

Székesfehérváron a Lövölde utcában is történt anyagi káros baleset szombaton. Az okozó férfi a helyszínen nem volt hajlandó az alkoholszondát megfújni, ezért őt mintavételre az orvosi ügyeletre előállították. A vizsgáló orvos a férfit súlyosan ittasnak minősítette, ezért a járőrök a vezetői engedélyét a helyszínen bevonták.

Biztonsági intézkedések

Dunaújvárosban, a Hold utcában intézkedtek a járőrök egy részeg férfival szemben szombaton. A férfi egy padon feküdt és annyira ittas állapotban volt, hogy kommunikálni sem lehetett vele, ezért a rendőrök a mentőkkel kórházba szállíttatták.

Hasonló eset miatt kérték a dunaújvárosi járőrök a mentők segítségét az Építők útján. Ott egy vérző fejű férfi volt az intézkedés alanya. A sérült a rendőrök kérdésére elmondta, hogy nem bántotta senki, csak sokat ivott, elesett, és beverte a fejét. A mentők a férfit a Szent Pantaleon Kórházba kivizsgálásra beszállították.

Autót tört a feleség

Enyingi lakos tett bejelentést a felesége ellen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra szombaton, az éjjeli órákban. A nő dühében egy kisteherautó ablakait törte be Szabadbattyánban. A rongálót a járőrök elfogták és előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A nő szabadlábon védekezik az eljárás alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!