Hírek

2011.05.18. 08:27

A Váci nyolc is szépítésbe kezd!

Dunaújváros - Komoly visszhangot váltott ki a lakók körében a Váci Mihály utca 7-8-as házak előtti kertekről írt cikkünk. A közös képviselő megkereste lapunkat.

Szigeti Sándor

 

 

- Mi sem tudjuk elnézni az itteni állapotokat. A házban több férfilakót is kértem már, ássa fel a kertet. Egyetlen vállalkozó sem akadt, pedig a lányok a virágok ültetését már megoldották volna. Most a közös költség terhére fogadtunk egy kertészt, aki először is elvégzi a gyomirtást, azután előkészíti a talajt a virágok ültetéséhez - folytatta a nyolcas számú ház képviselője, aki nem kevesebb mint húsz éve látja el ezt a tisztséget.

- Tényleg nem maradhat így a kert, hiszen itt működik az egyik Védőnői Szolgálat, ahová sok kisgyermekes család jár. De a kerten kívül vannak más problémáink is: a falambériás előtető mostanra életveszélyes állapotba került, helyre kellene hozni. Komoly probléma, hogy a lakók közül azonban többen nem fizetik a közös költséget - jegyzi meg Aranka.

A lényeg, hogy a hónapok óta szorgalmazott kertfelújítás ügye most minden bizonnyal révbeér. A kertész előkészítő munkái után már a jövő héten szeretnék megtartani a kertavatót a Váci Mihály utca 8-as számú ház előtt. A fejleményekről beszámolunk olvasóinknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!