Hírek

2011.02.24. 15:06

Alkalmi szemétdomb a Weiner körúton

Dunaújváros - Nem egy tipikus lakásfelújítás utáni törmelékhalmaz ez: festés után ritkán dobja ki az ember a fotelt vagy az autó lökhárítóját... A város fogja elvitetni.

Pekarek János

Ez a szemét- és hulladékkupac a Weiner Tibor körút 2. számú toronyház Bástya utca felőli oldalánál halmozódott föl  feltehetően nem egyetlen nap alatt. És nem egyetlen családtól: a két fotel mellett legalább két televízióból származó fődarabokat, két számítógép-billentyűzetet, továbbá egy mosdót (darabokban), és egy autó hátsó lökhárítóját azonosítottuk.

E kupacra egyik (nyilván a közelben lakó) olvasónk hívta fel figyelmünket.

A dolog érdekessége, hogy épp most zajlik a Weiner 2. utólagos hőszigetelése és festése. Az ebből származó törmelék egy külön kupacban, az épülettel szomszédos  garázsok mellett, becsomagolva várja az elszállítást: a munkások, példa rá számos ilyen felújítás, el is fogják vinni.

Ezt a kupacot a városüzemeltetés fogja elszállíttatni  a szemétdombot felhalmozó lakók helyett. Csak úgy eszembe jut, hogy nevezett lakók biztos nagyon kényesek a tisztaságra. Másutt...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!