Krimi

2024.05.19. 06:30

Gyilkossági ügyben nyomoztak, női holttest helyett élve eltemetett férfit találtak a rendőrök

A szerencsétlen áldozat napokig feküdt a föld alatt, mire meghallották egyre gyengülő hangját.

MW

A fotó illusztráció!

Fotó: Shutterstock

Valóságos csoda, hogy élve találták meg négy nap után azt a 62 éves férfit, akit szándékosan temetett el egy 18 éves fiatal. Véletlenül hallották meg a föld alól a segélykérését Moldovában, miközben egy másik ügyben, egy 74 éves elhunyt nő után nyomoztak pont azon a környéken. Azonnal ásni kezdtek, majd rábukkantak egy rejtekhelyre a talaj felszíne alatt, ahol egy nyakánál megsérült idős férfi feküdt. 

Kiderült, hogy őt is az a 18 éves fiú akarta megölni, aki végzett az idős asszonnyal is, aki miatt éppen nyomoztak. A férfi elmondása szerint együtt iszogattak a tinédzserrel, majd összevesztek. 

A vita hevében sebesítette meg őt a fiatal, majd bezárta a föld alatti helyre, amit betakart a talajjal és kövekkel.

A fiatalembert azonnal őrizetbe vették, és vádat emeltek ellene gyilkosság és gyilkossági kísérlet miatt. Ha elítélik, életfogytiglan tartó börtönbüntetést is kaphat. A 62 éves férfit jelenleg is kórházban kezelik a május 11-i eset miatt. Az asszonyról, akinek holttestére az otthonában leltek rá, így nyilatkoztak a helyi lakosok:

Nagyon rendes asszony volt, soha senkinek nem volt vele problémája

–  írja a Ladbible cikke alapján a Ripost.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!