Hírek

2010.09.17. 02:24

Forgalmi változások a futóverseny miatt

Dunaújváros - Szombaton lesz a hagyományos utcai futóverseny, amelyre ezernél is több embert várnak - ezért parkolási tilalom lesz és változik a forgalmi rend.

Gallai Péter

Fontos tudnivaló, hogy a verseny miatt több változás is érinti a közlekedőket.

Az egyik, hogy szeptember 17-én, azaz ma este 18 órától szeptember 18-án 13 óráig lezárják a múzeum előtti teret, ahonnan a versenyzők rajtolnak. Ezért arra kérnek minden gépjárműtulajdonost, hogy az érintett szakaszon ne parkoljanak ebben az időszakban. Erre szórólapokkal is igyekeznek felhívni az ott várakozó autók tulajdonosainak figyelmét.

A másik fontos tudnivaló, hogy a verseny délelőttjén a kis Vasmű út Városháza felőli végét is lezárják, s a forgalom csak az utolsó futók a célbaérkezésével áll vissza.

A futóverseny útvonalán - Városháza tér, Vasmű út, Velinszky utca, Barátság út, Németh L. utca, Duna sor, Panoráma utca, Október 23. tér, Városháza tér - a közlekedőknek időleges korlátozásokkal is számolniuk kell a mezőny áthaladásakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!