Hírek

2010.04.27. 02:27

Jankovichos nyitány volt dallal és tánccal

Rácalmás - Az ősembertánctól a westernen keresztül a Dzsungel könyve előadásig széles repertoárt vonultattak fel a Jankovich Miklós Általános Iskola tanulói a hétfő délutáni Gálán.

Körmendi Erzsébet

A gálán a Ki mit tud? helyezettjei mutatták be produkcióikat a szülőknek. Az elejétől a végéig pazar volt a felhozatal: a vendégek hallhattak verset, prózát, énekkari repertoárt, láthattak zenés jelenetet és gyönyörű táncokat.

A Jankovich-hét kék-sárga vetélkedővel folytatódik ma reggel kilenc órától. Az iskola évfolyamaiból összeállt vegyes csapatok tagjai megmutathatják: ki tud többet a névadóról.

Szerdán kosár-buli..., azaz kosárlabda házi bajnokságot rendeznek a felsősöknek. Csütörtökön a népszerű kőzet- és ásványbörze, valamint a diákigazgató-választó show várja a gyerekeket és felnőtteket. Pénteken a fordított nap, valamint a szerb táncház és a dr. Bóna János emlékverseny zárja az ünnepi hetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!