nem lesz zárt kapus az esemény

2020.09.23. 21:15

Kajak-kenu világkupa: a Dunaferr két indulójával

Péntek reggel 9-kor rajtol az egyetlen idei felnőtt nemzetközi verseny, a szegedi gyorsasági és parakenu-világkupa.

Agárdy Csaba

Szeged, 2019. augusztus 21. Lucz Anna (elöl) és Kiss Bianka a nõi kajak párosok 200 méteres versenyének elõfutamában a szegedi kajak-kenu világbajnokságon 2019. augusztus 21-én. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Az eseményen 33 ország több mint négyszáz sportolója vesz részt – olvasható a Magyar Kajak-Kenu Szövetség honlapján.

Az eseményen a Dunaferr SE-t Kiss Balázs és Hajdu Jonatán képviseli. Kiss Balázs C-1 1000 méteren (előfutam péntek, 10.43), vagyis olimpiai számban indul, Hajdu Jonatán pedig két párosban bizonyíthat, az újpesti Fekete Ádámmal C-2 500 méteren (előfutam péntek, 12.16), illetve a vegyes párosban a szegedi Molnár Csengével (előfutam péntek, 17.15).

A szövetség tegnap közölte, nem lesz zárt kapus az esemény, de arra kérik a szurkolókat, hogy a pálya területén ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra, a gyakori kézmosásra, a kihelyezett kézfertőtlenítők használatára és arra, hogy lehetőség szerint viseljenek olyan maszkot, amely a szájukat és az orrukat is elfedi. A főlelátón csak minden második számozott helyre szabad leülni – közölték, hozzátéve, a szervezők a szabályok betartását és a szurkolók testhőmérsékletét érintésmentes hőmérővel a verseny ideje alatt ellenőrizhetik.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában