Rácalmás

2024.02.29. 15:30

Közösen hangolódhatnak a húsvét szép ünnepére

Körmendi Erzsébet

Húsvét tojásfestés illusztráció

Készüljünk együtt a tavasz legvidámabb ünnepére a "Rácalmási Húsvétra" - erre biztat közösségi oldalán a Jankovich-kúria Rendezvény és Turisztikai Központ. A nagyrendezvény március 30-án lesz a kúriában. Készülnek kézműves játszóházzal: "Alkossunk együtt! Gyerekek és felnőttek egyaránt merüljenek el a kreativitásban és készítsenek saját húsvéti díszeket." Lesz tojáskeresés is: "Kicsik és nagyok, mindenkit vár egy izgalmas tojáskereső kaland! Ki találja meg a legtöbb tojást?" A Rácalmási Társasjáték Klub arra kéri az érdeklődőket, hogy csatlakozzanak hozzájuk egy baráti társasjáték erejéig, legyen szó stratégiáról, szerencséről vagy csak a jó társaságról, itt mindent megtalál, aki kedveli az ilyen jellegű kikapcsolódást.

Húsvéti Koncert a Rácalmási Glória Kamarakórussal, ez is része a programnak: "Hallgasd meg a csodálatos éneket, amely felidézi a húsvét misztériumát."

Fellép a Rácalmási Barina Táncegyüttes, majd közös táncra is lehetőség lesz, táncház jelleggel.

 A rendezvény ingyenes és mindenkit szeretettel várnak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában