Lujza igazi főnök típus

2023.10.10. 09:00

Megvan Előszállás legMorzsább kutyája!

Az Előszállási Könyvtári Információs és Közösségi Hely a Petőfi-emlékév alkalmából egy különleges castingot szervezett az Állatok Világnapjához is kapcsolódóan: Előszállás legMorzsább kutyáját keresték. 15 jelölt között dőlt el, hogy a könyvtár közösségi oldalán, melyikük kapja a legtöbb szavazatot.

Duol.hu

Előszállás legMorzsább kutyája, Lujza és gazdiai.

Fotó: Könyvtár

– Október 2-án véget ért az Előszállás legMorzsább kutyája szavazás. Október 4-én, az Állatok Világnapján volt az eredményhirdetés. Előszállás legMorzsább kutyája Lujza lett, egy 3 éves tacsi lány szavazattal, akiben  egy nagyon aranyos kis kutyust ismertem meg. Miután megbarátkozott velem és a könyvtárral, pillanatok alatt felfedezte minden szegletét – meséli Tábiné Nyúl Gabriella könyvátoros, aki a gazdája mondatait is felidézte, írja a feol.hu.

– A gazdi elmondása szerint Lujza egy igazi "covid babaként" látta meg a napvilágot. Úgy vették, de amikor mentek a kutyusért, ő választotta ki a családot. A szolid külső amazoni természetet takar. Kissé heves vérmérsékletű, igazi, jó házőrző, aki szereti a pocakját, és bármit megtesz, csakhogy finom falatokhoz juthasson. És "bentalvós", vidéki kislányként azért ez nagy dicsőség. Nem egyedüli 4 lábú a családban, mert van egy németjuhász és egy cica is. A németjuhásszal jó viszonyban van, de Ő (Lujza) a főnök. A cicának már nincs ilyen szerencséje, a klasszikus kutya-macska barátság az övék. A sors fintora, hogy a jámbor németjuhászt is könnyen ráveszi arra, hogy a cicát azt kergetni kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában