Szórakozás

2023.09.14. 10:00

Ízig-vérig metál, és hajnalig tartó parti a Kaptárban

A Kaptár Music Pub ezen a héten is őrületes programokkal készül vendégei számára. Pénteken három zúzós koncert, szombaton pedig hajnalig tartó bulizás várja a résztvevőket.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Misfit River Fb-oldal

Metáltól lesz hangos a Kaptár szeptember 15-én, pénteken, ugyanis három zenekar is fellép a szórakozóhely színpadán. A kapuk 20 órakor nyitnak, 21 órától pedig kezdődik a koncert, amelynek során fellép a 2013-ban alakult dunaújvárosi melodeathcore banda, a Misfit River, a 2014 óta zenekart alkotó, trash/death/groove műfajt képviselő, budapesti Komodo, valamint a modern metál/metalcore együttes, a 2021-ben alakult, szintén budapesti Breakpoint.

Szombaton este a Kaptár egyik legnagyobb bulija, a Vállalhatatlan veretés – Nekünk csengettek! név alatt futó, nagy sikerű partisorozata járul hozzá a vidám iskolakezdéshez. Az eseményen két DJ, Töki és DJ Sogi szolgáltatja a régmúlt idők és napjaink legnagyobbjainak tánczenéit, valamint négy moderátor gondoskodik a fergeteges hangulatról. A bulira jelmezes partiarcokat is várnak, akik szívesen csapatják hajnalig iskolás szerelésben. Kapunyitás 20 órakor, start 21.30-kor. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában