Örömmel fogadták olvasói

2022.07.14. 10:00

Éjszakánként dolgozik könyveivel Boza Anita

Dunaújváros - Boza Anita, azaz szerzői nevén Anita Boza kedden dedikálta új köteteit a dunaújvárosi főpostán. A szerzővel a sikeres író-olvasó találkozó után beszélgettünk.

Szabó Szabolcs

Boza Anita dedikálja két friss regényét Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

– Titkon számítottam rá, hogy részben hazai pályán sokan felkeresnek majd, ám ilyen érdeklődésre nem számítottam. Kedden délelőtt és délután is számos olvasóval volt szerencsém találkozni, örömmel fogadták a két új kötetet. 
Boza Anita tizenéves kora ír, történetei korábban rendre az íróasztal fiókjában landoltak, ám kétgyermekes anyukaként már kimerészkedett a nyilvánosságra, és egy közösségi oldalon publikált írása után a Magnusz kiadó ajánlattal kereste meg. 
– Örültem a lehetőségnek és a közös munkánk is eredményesnek bizonyult. Számomra különösen fontos volt a dunaújvárosi esemény, hiszen itt születtem és óvodapedagógusként sokáig itt is dolgoztam. Most a Siófok melletti Nagyberényben élek, és óvodavezetőként tevékenykedem. 

– Általában éjszakánként írok, emellett minden lehetőséget megragadok, hogy szabadidőben a történeteimmel foglalkozzam. Fontos számomra, hogy könyveim könnyen elérhetőek legyenek az olvasók számára. Jelenleg egy új kiadóval is kapcsolatban állok, ott egy izgalmakkal teli krimitörténettel munkálkodunk együtt. 
– Szívesen járok haza, számos élmény köt Dunaújvároshoz. Szüleim Rácalmáson élnek. Köszönöm az olvasók bizalmát és mindazt, hogy egy remek napot tölthettem el lelkes olvasóim körében Dunaújvárosban. Két regényem is előkészületi fázisban van, remélem, mielőbb találkozhatnak e történetekkel követőim. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában