egész nap

2019.05.29. 15:30

Könyves nap zenével, versekkel a Könyvtéren

Zene, tánc, vers és koncertek a Könyvtéren! Az ünnepi könyvhét és gyermekkönyvnapok alkalmából június 1-jén, szombaton újra mindenkit a szabad téren vár a könyvtár a Városháza téren.

Balla Tibor

Egész nap ingyenes beiratkozás, könyves játékok, csillámtetoválás, arcfestés, könyvvásár, rejtvények, olvasó- és kreatívsarok, hajfonás, papírszínház, és mindezek mellé Marcsi néni mesél.

Délelőtt 11 órakor Csodák címmel a Jószolgálati Otthon jelnyelves flashmobja lesz látható, hallható. A 14 órai programnál nemes egyszerűséggel csak annyi olvasható: Meglepetés. Erről több nem igazán árulható el, hiszen akkor már nem lenne meglepetés, elegendő, ha csak annyit mondunk, hogy sem hangokban, sem látványban nem lesz hiány.

Tóth Éva, a József Attila Könyvtár igazgatója bízik benne, hogy a jó idő is melléjük áll Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Farkas Erik zenés verses műsora 15 órakor kezdődik, 16 órakor a Selyöm zenekar mezőföldi dalokkal és táncokkal szórakoztat Borzavári Róza prímás vezetésével, majd 18 órakor a Kávészünet zenekar ad koncertet a legismertebb klasszikus és kortárs költők műveiből, valamint saját szövegű versátiratokból. BT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában