gazdag programkínálat

2019.04.11. 15:00

A SZEM baráti kör áprilisi tervei

Tóth Alexandra

A Szellemi Ember (SZEM) Baráti Kör alapításának huszadik jubileumát ünnepelte. A rendezvényt március 29-én, csütörtökön tartották. Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A Szellemi Ember Baráti Kör április hónapban sem tétlenkedik.

Csikung Világi Gergely taichi, kung fu világbajnok a Petőfi Sándor Általános Iskolában tart majd foglalkozást pénteken este öt órakor. Április 14-én, azaz virágvasárnap Rácalmáson, a Jankovich-kúria Turisztikai és Rendezvényközpontban adják elő a Passiót, amellyel a kereszténység legnagyobb jelentőségű eseményére, Krisztus keresztrefeszítésére és halála előtti utolsó útjára emlékezünk. Nagycsütörtökön a Pentelei Waldorfban tart majd előadást Persőtzi Mihály a húsvét misztériumáról.

Április 24-én Angyal-műhely lesz Szondi Miklóssal, másnap pedig a József Attila Könyvtáran tartanak előadást Pász Zsuzsanna és Pász Péter kineziológusok arról, hogy akkor vagyunk jól, amikor lelkileg is teljesen rendben vagyunk.

A hónap utolsó SZEM-programja 27-én, 9 és 13 óra között lesz Tasson, amikor is Nagyné Dencsi Dóra kalauzolja el az érdeklődőket az asztrológia világába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában