amatőrök, Fordított megközelítéssel

2018.08.03. 09:06

Van létjogosultsága az Így látjuk„Mi” fotóscsoportnak

Ritkán gyűlnek össze ennyien egy kiállításmegnyitóra, mint szerdán délután az evangélikus templomban. Ebből is látszik, hogy van létjogosultsága az Így látjuk„Mi” fotóscsoportnak.

Balla Tibor

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Kissé szokatlan ez a kiállítás. Nem a témaválasztás miatt, inkább azért, mert szakít a hagyományokkal. Általában egy létező dolgot szoktunk az interneten megmutatni a közösségi oldalon.

Ahogyan az interneten, itt is megvitatták az alkotásokat Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Ez náluk sincs másként, a zárt csoport éppen ezért jött létre, hogy bárki, aki meglát egy jó témát, vagy csak másképpen látja, mint a többiek (innen a csoport elnevezése is), az feltöltheti, és a többiek segítő, jobbító szándékkal értékelik. Ebben rejlik a fejlődésük záloga. Bár mára csak maroknyi alkotó maradt a csoportban, ám félezernél is többen figyelemmel kísérik a hétköznapokban ezeket az alkotásokat. Fontos, és erős közösség.

A megnyitón szépszámú vidám érdeklődő képviseltette magát Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Hét megszállott fotográfus, Holczer Tibor, Józsa Róbert, Kuruczné Gál Kriszta, Lukács János, Nagy Zoltán, Németh Zsolt és Szabó Nadett úgy döntött, a valós térben is elérhetővé teszi az interneten publikált alkotásait. Adják nekik a figyelmüket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában