Szerep a helyi közéletben

2024.05.22. 15:00

"Azt szeretnénk, ha egy biztonságosabb, kiszámíthatóbb, élhetőbb és lehetőségekkel teli Dunaújvárosban élhetnénk"

A Fidesz dunaújvárosi szervezete, a KDNP és a Jövő Új Városáért Egyesület (JUVE) közös polgármesterjelöltje, Magyar András a következőt írja posztjában.

Duol.hu

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/archív

A kampánymunka során sok olyan polgárral beszélgettünk, akik őszintén elmondták, annak idején nagy reményeket fűztek a jelenlegi városvezetéshez, de aztán csalódtak bennük, sőt, azt látják, hogy nagyon rossz irányt vett a város. Teljes mértékben megértem őket, hiszen ez sarkallta a mi csapatunk tagjait is arra, hogy összefogjunk, és a mindennapi munkánk mellett szerepet vállaljunk a helyi közéletben: egy olyan megvalósítható, komplex programot állítottunk össze, amellyel ismét egy fejlődő pályára állíthatjuk városunkat. Nem vagyunk megélhetési politikusok, nem ámítjuk túlzásba vitt, üres ígérgetésekkel az embereket.

Azt szeretnénk, ha egy biztonságosabb, kiszámíthatóbb, élhetőbb és lehetőségekkel teli Dunaújvárosban élhetnénk! Ez viszont csakis Önökkel együtt sikerülhet, ezért a közös munkához kérem, hogy szavazatukkal támogassanak minket, a Fidesz-KDNP és a JUVE jelöltjeit a június 9-i választásokon! 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában