Rácalmás

2024.04.27. 11:00

Könyvszekrények vannak a buszmegállókban

Körmendi Erzsébet

Ilyen könyvszekrényekben találják az olvasnivalókat.

Fotó: Facebook

Rácalmás Város Önkormányzata közösségi könyvszekrényeket helyezett el a Millenniumi-tónál és a Rácalmási Szociális Központnál található buszmegállókban, olvashatjuk a kisváros közösségi oldalán a hírt, amely igazi különlegességről ad számot az ott lakóknak, és a buszra váróknak. 

A könyvszekrényeket a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár üzemelteti. Azt javasolják: használják Önök is a könyvszekrényeket! Olvassák helyben, vagy vigyék el azt a könyvet, folyóiratot, ami megtetszik. De ne feledkezzenek meg arról, hogy az elvitt kötet, újság helyett vigyenek oda és tegyenek be a könyvszekrénybe jó állapotú, de otthon már feleslegessé vált könyvet, folyóiratot. Aki nem vitt el egyet sem, viszont úgy gondolja, hogy gyarapítani szeretné a buszmegállókban lévő szekrények könyvállományát, bátran tegye meg, köszönettel fogadják a művelődési ház dolgozói, az önkormányzat vezetői, hiszen ezzel örömet és kellemes perceket okoznak másoknak.  Jó olvasást, kellemes kikapcsolódást!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában