Iváncsa kincse

2024.03.17. 15:00

50 éves lett a nyugdíjas egyesület

A civil szerveződések egyik legfontosabb szerepe abban a képességükben rejlik, hogy aktivizálni tudják az embereket és erősítik közösséget. Ezért a jól működő csoportok minden település számára kincset jelentenek.

Török Tímea

Ilyen szerencsés Iváncsa is, hiszen az elmúlt hétvégén ünnepelhették a Nyugdíjasok Iváncsai Szervezetének 50. születésnapját. 

Az esemény házigazdáin kívül jelen volt dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő, Molnár Tibor polgármester, Puha Ferenc alpolgármesterrel, Kucsera Gabriella és Baki Regina önkormányzati képviselőkkel, valamint Sáfár Gabriella jegyző,  Szakács Adrienn önkormányzati dolgozó. 

Névtelen terv - 1

- Nagyon jó hangulatúra sikerült az ötvenedik évfordulója egyesületünknek. Sok meghívott vendégünkkel, köztük nyolc környékbeli település nyugdíjas szervezeteinek képviselőivel együtt tudtunk ünnepelni és mint ünnepelt több ajándékkal kedveskedtünk vendégeinknek. Készültünk kisebb műsorokkal, hívtunk muzsikust, fellépett Szabó Ádám harmonikás, meglepetés műsort adott Zayzon Csaba énekes, színész. Sőt, Bircsak Lajosné és Majer Lilla munkájának köszönhetően egy szép és igényes könyvbe foglaltunk az elmúlt öt évtized történéseit - mondta el Jankovicsné Gyöngyi a civil szervezet vezetője. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában