Farsang

2024.02.09. 15:00

Állt a bál az Arany iskolában - galériával

A felsősök fergeteges maszkabálja után csütörtökön az alsós évfolyamok farsangi bulijára került sor a dunaújvárosi Arany János Általános Iskolában.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Laczkó Izabella

Az intézmény által tartott télűző rendezvény során rengeteg színes program várta a diákokat, akik jobbnál jobb jelmezeket öltve sorakoztak fel az iskola aulájában. A buli egy igazán ütős és mozgalmas bemutatóval kezdődött, ugyanis a B-Cool Dace Team egy rövid produkció alkalmával csapatának változatos munkájába engedett betekintést. A táncbemutatót követően a diákok is bevették a táncparkettet és együtt ropták a zenére.

A beöltözött tanulók a hagyományokhoz híven jelmezversenyen kreatív kosztümjeiket is megmutathatták, valamint számos játékkal, és vetélkedővel is készültek a kisdiákok szórakoztatása céljából. A kínálatból a tombola és a zsákbamacska sem maradhatott ki, a szervezők pedig a megéhezett jelmezesekre is gondoltak, az osztálybüfében ugyanis minden fiatal kedvére válogathatott a finomságok és a frissítők között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában