Gyümölcsös finomság

2024.02.02. 17:30

A Jakó Cukrászda köszönti a 70 éves Móriczot

Várkonyi Zsolt

Fotó: Laczkó Izabella

A Jakó Cukrászda együtt örül a Móriczcal. Az iskola 70. születésnapját hogyan is ünnepelnék másképp, mint egy krémes-gyümölcsös finomsággal. A móriczosok rendszeresen édes muzsikával töltik meg náluk a teret a nagy népszerűségnek örvendő „Zenélő cukrászda” programsorozat keretében. A cukrászda pedig süteménnyel édesíti meg az élményt. Egy Móricz-szeletet, egy szelet Móriczot(?) pedig mindenki megérdemel. Pisztácia és málna…micsoda gyümölcsöző együttműködés, amelyet Szigethy Adrienn, a Móricz Zsigmond Általános Iskola igazgatója és Németh Norbert, a Jakó Cukrászda vezetője személyes jelenlétével is megerősített.

A sütemény a móriczos Szülő - Pedagógus bál egyik tombola nyereménye is,  amely már szeletenként február 1-jétől kapható a Jakó Cukrászdában. Németh Norbert azt is elmondta, hogy minden eladott Móricz 70. szeletből 50-100 forintot felajánl az iskola közösségének.

Fotó: Laczkó Izabella

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában