Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

2024.01.17. 10:00

Látogatói rekord, sikert könyvelt el az egyetemünk is

Látogatói rekord született a legnagyobb hazai felsőoktatási seregszemlén, 60 ezer diák vett részt múlt csütörtöktől szombatig a 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon - közölte a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája kedden az MTI-vel.

Molnár Emese

0115_educatio_cikk - 1

Ezen a felsőoktatási seregszemlén részt vett a Dunaújvárosi Egyetem csapata is. Mint arról az intézmény beszámolt, rengeteg látogatót vonzott standjuk a szakkiállításon, amelyen közel ötven felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói és oktatói osztották meg a legfontosabb információkat a képzésekről, egyetemi szokásokról, kollégiumi elhelyezésekről, valamint a tanulmányokat követő munkalehetőségekről. A Dunaújvárosi Egyetem a mérnöki és informatikai pályák iránti növekvő érdeklődésre helyezte a hangsúlyt. Standjuknál minden nap lehetőség nyílt pályaorientációs tanácsadás igénybevételére, amit a rendezvény alatt közel 150 diák ki is használt, ezzel megkönnyítve saját helyzetüket a nagy döntés előtt. Mindhárom napot sikerként könyveli el a dunaújvárosi intézmény. Különösen nagy örömöt okozott számukra, hogy a beiskolázási roadshow alatt megismert diákok célzottan keresték a DUE standját. Az egyetemünk legközelebb január 20-án tart nyílt napot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában